Barry Hall Apartments

Route 62, Cape Town
Barry Hall Apartments Öne Çıkan Resim
Barry Hall Apartments Dış Mekan
Barry Hall Apartments Dış Mekan
Barry Hall Apartments Dış Mekan
Barry Hall Apartments Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Barry Hall Apartments
6 Irwinton Road Route 62, Cape Town

Barry Hall Apartments misafirlere Cape Town bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Sea Point Promenade ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Milton Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Camps Bay Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Masa Dağı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Zemin Kat
Standard
Standard Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Romantic Apart Daire
Room
Economy Kır Evi, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x