Pied-a-terre at Casitas Aparicio

Bajio, San Miguel de Allende
Pied-a-terre at Casitas Aparicio Öne Çıkan Resim
Pied-a-terre at Casitas Aparicio Dış Mekan
Pied-a-terre at Casitas Aparicio Dış Mekan
Pied-a-terre at Casitas Aparicio Dış Mekan
Pied-a-terre at Casitas Aparicio İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Pied-a-terre at Casitas Aparicio
Aparicio 25, Zona Centro Bajio, San Miguel de Allende

Pied-a-terre at Casitas Aparicio misafirlere San Miguel de Allende (Zona Centro) bölgesinde, Academia Hispano Americana ve La Esquina Meksika Folk Oyuncak Müzesi yakınında. Bu tatil evi San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Escondido Bölgesi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x