El Palomar Hotel

El Bajio, San Miguel de Allende
El Palomar Hotel Genel
El Palomar Hotel Genel
El Palomar Hotel Genel
El Palomar Hotel Genel
El Palomar Hotel Genel
Image More +74 fotoğraf
El Palomar Hotel
San Francisco No. 57 El Bajio, San Miguel de Allende

El Palomar Hotel konaklamanızda, San Miguel de Allende merkezinde, La Esquina Meksika Folk Oyuncak Müzesi yakınında ve El Jardin ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,4 km ve El Mirador Gözlem Noktası ile 0,6 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Antonia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Junior Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x