Pianelle Resort

Sasso Caveoso
Pianelle Resort Genel
Pianelle Resort Genel
Pianelle Resort Öne Çıkan Resim
Pianelle Resort Dış Mekan
Pianelle Resort Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Pianelle Resort
Piazza S. Pietro Caveoso, Rione Pianelle 52 , Sasso Caveoso

Pianelle Resort misafirlere Matera bölgesinde, tarihi bölgede, Sassi di Matera ve Piazza San Pietro Caveoso Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 5,3 mi (8,6 km) ve San Pietro Caveoso Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pianelle Resort misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Sassi Cave)
Room
Panoramic Stüdyo Süit
Room
Comfort Tek Kişilik Oda (Sassi Cave)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x