Le Dimore dell'Idris

Sasso Caveoso
Le Dimore dell'Idris Öne Çıkan Resim
Le Dimore dell'Idris Dış Mekan
Le Dimore dell'Idris Dış Mekan
Le Dimore dell'Idris Dış Mekan
Le Dimore dell'Idris Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Le Dimore dell'Idris
Via Madonna dell'Idris, 16 , Sasso Caveoso

Le Dimore dell'Idris misafirlere Matera bölgesinde, tarihi bölgede, Sassi di Matera ve Piazza San Pietro Caveoso Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 5,2 mi (8,4 km) ve San Pietro Caveoso Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Konak otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

7 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Junior
Junior Süit
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x