Diamond Resort Phuket

Puket Adası, Choeng Thale
Diamond Resort Phuket Genel
Diamond Resort Phuket Genel
Diamond Resort Phuket Genel
Diamond Resort Phuket Genel
Diamond Resort Phuket Genel
Image More +109 fotoğraf
Diamond Resort Phuket
106 Soi Cherngtalay 14 Puket Adası, Choeng Thale

Choeng Thale bölgesindeki Diamond Resort Phuket misafirlere okyanus kıyısında, Bang Tao Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Surin Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kamala Plajı ile 8 km ve Patong Plajı ile 14,9 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Infuse ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 2.0 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Double
Junior
Junior Suite Double
Grand
Grand Deluxe Suite Pool View
Three
Three Bedroom Suite
Grand
Grand Two Bedroom Suite Pool Terrace
Room
Two Bedroom Suite
Room
Grand Two Bedroom Suite
Room
Three Bedroom Suite Pool Terrace
Room
Grand Deluxe Suite Twin
Room
Deluxe Suite Double Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x