Phuc Thanh Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Phuc Thanh Hotel Dış Mekan
Phuc Thanh Hotel Dış Mekan
Phuc Thanh Hotel İç Mekan
Phuc Thanh Hotel Yerinde Yemek
Phuc Thanh Hotel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Phuc Thanh Hotel
39 Le Quang Dao My An, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Phuc Thanh Hotel misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Dragon Köprüsü ile 1,9 mi (3 km) ve An Bang Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Phuc Thanh Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x