Golden Star Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Golden Star Hotel Genel
Golden Star Hotel Genel
Golden Star Hotel Genel
Golden Star Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Star Hotel Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Golden Star Hotel
04-06 Phan Liem, My An, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Golden Star Hotel misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dragon Köprüsü ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Cham Heykelleri Müzesi ile 3,8 km (2,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Family)
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x