Grand Sunrise 2

Orta Vietnam, Da Nang
Grand Sunrise 2 Genel
Grand Sunrise 2 Genel
Grand Sunrise 2 Genel
Grand Sunrise 2 Öne Çıkan Resim
Grand Sunrise 2 Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Grand Sunrise 2
05 Phan Liem, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Grand Sunrise 2 misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 1,6 mi (2,6 km) ve An Bang Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sun restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x