Phka Chan Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Phka Chan Hotel Genel
Phka Chan Hotel Genel
Phka Chan Hotel Genel
Phka Chan Hotel Öne Çıkan Resim
Phka Chan Hotel Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Phka Chan Hotel
Sok San Road Steung Thmei Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Phka Chan Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Artisans D'Angkor ve Eski Pazar Bölgesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 km ve The Happy Ranch Horse Farm At Çiftliği ile 1 km mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Phka Chan Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Havuz Manzaralı
Room
Classic Oda, Balkon
Room
Cabana Club, Access to Pool
Room
Honeymoon Süit
Room
Family Süit (Penthouse)
Room
Cabana Family Club, Access to Pool (Connecting Room)
Room
Luxury Oda
Room
Club İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x