Nagara Angkor Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Nagara Angkor Boutique Hotel Genel
Nagara Angkor Boutique Hotel Genel
Nagara Angkor Boutique Hotel Genel
Nagara Angkor Boutique Hotel Genel
Nagara Angkor Boutique Hotel Genel
Image More +75 fotoğraf
Nagara Angkor Boutique Hotel
SokSan Road, Stueng Thmei Village Svay Dangkum Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Nagara Angkor Boutique Hotel misafirlere Siem Reap merkezinde, Angkor Night Market ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Angkor Wat ile 3 mi (4,8 km) ve Eski Pazar Bölgesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Nagara Pool Bar and Dinin ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda unspecified çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Süit
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x