Petrovac Holiday House with pool

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac
Petrovac Holiday House with pool Öne Çıkan Resim
Petrovac Holiday House with pool Dış Mekan
Petrovac Holiday House with pool Dış Mekan
Petrovac Holiday House with pool Dış Mekan
Petrovac Holiday House with pool İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Petrovac Holiday House with pool
Brezine bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac

Bu villa misafirlere Petrovac bölgesinde, plaj yakınında, Roman mosaics ile Elijah’s Church 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Red Commune Memorial House ile 0,7 mi (1,1 km) ve Perazica Do Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x