Hotel Eleven

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac
Hotel Eleven Genel
Hotel Eleven Genel
Hotel Eleven Genel
Hotel Eleven Öne Çıkan Resim
Hotel Eleven Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hotel Eleven
9. ulica br.11 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac

Hotel Eleven konaklamanızda Petrovac bölgesinde, Roman mosaics ile 0,2 km (0,1 mi) ve Sveti Stefan Plajı ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Becici Plajı ile 15,2 km ve TQ Plaza ile 18,2 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant Eleven ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Havuz Kenarı
Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x