Youth guest house

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Youth guest house Genel
Youth guest house Genel
Youth guest house Genel
Youth guest house Genel
Youth guest house Genel
Image More +45 fotoğraf
Youth guest house
Electricity office Maàn , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Youth guest house misafirlere Wadi Musa bölgesinde, dağda, Petra ve Petra Turkish Bath ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Anıt Mezarlar Sokağı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak Odası, Dağ Yamacı
City
City Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x