Petit Palace

Decentralized Administration Of The Aegean, Santorini
Petit Palace Öne Çıkan Resim
Petit Palace Dış Mekan
Petit Palace Dış Mekan
Petit Palace Dış Mekan
Petit Palace Dış Mekan
Image More +183 fotoğraf
Petit Palace
Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Santorini

Santorini bölgesindeki Petit Palace konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Antik Thira ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (Petit)
Grand
Grand Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Suite, Sea View (Heated Private Pool)
Petit
Petit Maison , Heated Private Pool, Sea View
Honeymoon
Honeymoon Suite, Sea View (Plunge Pool)
Suite,
Suite, Jetted Tub, Sea View (Outdoor Heated Jetted Tub)
Deluxe
Deluxe Suite, Sea View ( Heated Jetted Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x