Lilium Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Lilium Hotel Öne Çıkan Resim
Lilium Hotel Dış Mekan
Lilium Hotel Kahvaltı
Lilium Hotel Kahvaltı
Lilium Hotel Kahvaltı
Image More +75 fotoğraf
Lilium Hotel
Fira Town Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Lilium Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Antik Thira ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Yunan mutfağı için Lilium Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı (Pool Level)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Grand Süit, Deniz Manzaralı (Lilium)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x