Nautilus Dome

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Nautilus Dome Genel
Nautilus Dome Genel
Nautilus Dome Genel
Nautilus Dome Öne Çıkan Resim
Nautilus Dome Dış Mekan
Image More +190 fotoğraf
Nautilus Dome
Agia Irini Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Santorini bölgesindeki Nautilus Dome konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kamari Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Antik Thira ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Volcano View Room
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Budget
Budget Double Room East Sea View terrace
Standard
Standard Family Room terrace
Double
Double Volcano View Room
Family
Family Volcano View Room
Budget
Budget Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x