Petinos Beach Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos
Petinos Beach Hotel Genel
Petinos Beach Hotel Genel
Petinos Beach Hotel Genel
Petinos Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Petinos Beach Hotel Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Petinos Beach Hotel
Plati Gialos Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos

Petinos Beach Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, plajda, Mikonos Yeni Limanı ve Platis Gialos Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paradise Beach ile 1,6 mi (2,7 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Blue Myth ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Double room Sea View
Junior
Junior Suite Sea View
Signature
Signature Suite Sea View, Jetted Tub
Sea
Sea Breeze Double room
Harmony
Harmony Suite Sea View (4 pax)
Cozy
Cozy Honeymoon Suite Sea View
Süit
Süit (Mystery)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x