Petasos Beach Resort & Spa

Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos
Petasos Beach Resort & Spa Genel
Petasos Beach Resort & Spa Genel
Petasos Beach Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Petasos Beach Resort & Spa Dış Mekan
Petasos Beach Resort & Spa Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Petasos Beach Resort & Spa
Platis Yialos Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos

Petasos Beach Resort & Spa misafirlere Mikonos bölgesinde, deniz kıyısında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paradise Beach ile 1,6 mi (2,6 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan V.I.P. Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

140 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Mikonos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 150 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Private
Private Pool Suite
Classic
Classic Oda, Jakuzi (Outdoor)
Private
Private Pool Classic Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x