Pestana Golf & Resorts

Barlavento, Estombar
Pestana Golf & Resorts Genel
Pestana Golf & Resorts Öne Çıkan Resim
Pestana Golf & Resorts Dış Mekan
Pestana Golf & Resorts Dış Mekan
Pestana Golf & Resorts Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Pestana Golf & Resorts
Aldeamento Turístico Do Gramacho & Pinta Barlavento, Estombar

Pestana Golf & Resorts misafirlere Lagoa (Estômbar e Parchal) bölgesinde, Gramacho Pestana Golf ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Vale da Pinta Pestana Golf ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Benagil Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Marinha Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Restoranda Pestana Golf & Resorts misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 200 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretli kablolu İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık tenis kortları ve kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x