T2 Vale de Pinta Golf

Barlavento, Estombar
T2 Vale de Pinta Golf Öne Çıkan Resim
T2 Vale de Pinta Golf Dış Mekan
T2 Vale de Pinta Golf Dış Mekan
T2 Vale de Pinta Golf Dış Mekan
T2 Vale de Pinta Golf Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
T2 Vale de Pinta Golf
Empreendimento Vale de Pinta Golf Course Barlavento, Estombar

Lagoa (Estômbar e Parchal) bölgesindeki T2 Vale de Pinta Golf konaklamanızda Slide and Splash Su Parkı ve Gramacho Pestana Golf ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Sitio das Fontes Parkı ile 4,1 km (2,6 mi) ve Carneiros Plajı ile 6,5 km (4,1 mi) mesafede.

Restoranda T2 Vale de Pinta Golf misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel spa küveti ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve ücretli su parkı ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x