Colina da Lapa & Villas

Barlavento, Estombar
Colina da Lapa & Villas Genel
Colina da Lapa & Villas Genel
Colina da Lapa & Villas Genel
Colina da Lapa & Villas Genel
Colina da Lapa & Villas Genel
Image More +49 fotoğraf
Colina da Lapa & Villas
Sesmarias - Vale de Lapa Barlavento, Estombar

Lagoa (Estômbar e Parchal) bölgesindeki Colina da Lapa & Villas misafirlere Carvoeiro Tenis Kulübü ve Carneiros Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Benagil Plajı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Rocha Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Portekiz mutfağı sevenler için A Lapa ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 70 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortları ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 4 Bedrooms, Private Pool, Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x