Pensiunea Schwartz

Nord-vest, Cluj County
Pensiunea Schwartz Öne Çıkan Resim
Pensiunea Schwartz Dış Mekan
Pensiunea Schwartz İç Mekan
Pensiunea Schwartz İç Mekan
Pensiunea Schwartz İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Pensiunea Schwartz
Strada Rasaritului Nord-vest, Cluj County

Cluj-Napoca bölgesindeki Pensiunea Schwartz konaklamanızda, Hungarian Cemetery ve Eczacılık Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Dormition of the Theotokos Katedrali ile 1,2 mi (1,9 km) ve Avram Iancu Meydanı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda Pensiunea Schwartz misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x