Pensión Guerrero

Batı Endülüs, Cabra
Pensión Guerrero Genel
Pensión Guerrero Genel
Pensión Guerrero Öne Çıkan Resim
Pensión Guerrero Dış Mekan
Pensión Guerrero Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Pensión Guerrero
Calle Pepita Jimenez, 7 Batı Endülüs, Cabra

Cabra bölgesindeki Pensión Guerrero konaklamanızda, Aguilar y Eslava Müzesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve El Jardinito Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Cabra Belediyesi Arkeoloji Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hz. Meryem'in Göğe Kabulu ve Melekler Kilisesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pensión Guerrero misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x