Hacienda Minerva

Batı Endülüs, Zuheros
Hacienda Minerva Genel
Hacienda Minerva Genel
Hacienda Minerva Öne Çıkan Resim
Hacienda Minerva Dış Mekan
Hacienda Minerva Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hacienda Minerva
Ctra Dona Mencia Km 9 8 Batı Endülüs, Zuheros

Zuheros bölgesindeki Hacienda Minerva konaklamanızda Castillo de Zuheros ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Zuheros Los Murciélagos Mağarası ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nunez de Prado Aceite de Oliva ile 7,9 mi (12,7 km) ve Dolmen de Dehesa de la Lastra ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Hacienda Minerva misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x