Hotel Mitra

Batı Endülüs, Cabra
Hotel Mitra Genel
Hotel Mitra Genel
Hotel Mitra Genel
Hotel Mitra Öne Çıkan Resim
Hotel Mitra Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Mitra
Ctra. Cabra-Úbeda, km 51.2 Batı Endülüs, Cabra

Cabra bölgesindeki Hotel Mitra misafirlere kırsal bölgede, Hz. Meryem'in Göğe Kabulu ve Melekler Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Cabra Belediyesi Arkeoloji Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aguilar y Eslava Müzesi ile 1,9 mi (3 km) ve El Jardinito Tiyatrosu ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x