Pensión el Hidalgo

Costa Blanca, Calpe
Pensión el Hidalgo Öne Çıkan Resim
Pensión el Hidalgo Dış Mekan
Pensión el Hidalgo Dış Mekan
Pensión el Hidalgo Dış Mekan
Pensión el Hidalgo Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Pensión el Hidalgo
AVD .ROSA DE LOS VIENTOS, 19 Costa Blanca, Calpe

Pensión el Hidalgo misafirlere Calpe bölgesinde, plaj yakınında, Playa de Calalga ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve La Fossa Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Albir Plajı ile 10,8 mi (17,5 km) ve Benidorm Sarayı ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x