Hotel AR Roca Esmeralda & Spa

Costa Blanca, Calpe
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa Genel
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa Genel
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa Öne Çıkan Resim
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa Dış Mekan
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa
Carrer Ponent, 1 Costa Blanca, Calpe

Hotel AR Roca Esmeralda & Spa misafirlere Calpe bölgesinde, plajda, La Fossa Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Playa de Calalga ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Albir Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) ve Benidorm Sarayı ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 212 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Spa )
Üç
Üç Kişilik Oda (2 + 1)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Interior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x