Pension Atger

Tahaa
Pension Atger Genel
Pension Atger Genel
Pension Atger Genel
Pension Atger Öne Çıkan Resim
Pension Atger Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Pension Atger
Haamene , Tahaa

Pension Atger misafirlere Taha'a Adası bölgesinde, plaj yakınında ve Fa'a'aha Körfezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Raiatea Marina ile 2,5 mi (4 km) ve Bora Bora Lagoonarium ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda Pension Atger misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bu pansiyonda, sigara içmek için özel alanlar, otelde yürüyüş/bisiklet yolları veotelde şnorkelle yüzme var. Eğlence aktiviteleri arasında otelde tekne turları, yakın çevrede eko-turları ve yakın çevrede küçük motosiklet/moped kiralama bulunuyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x