La Perle de Tahaa

Tahaa
La Perle de Tahaa Genel
La Perle de Tahaa Genel
La Perle de Tahaa Genel
La Perle de Tahaa Genel
La Perle de Tahaa Genel
Image More +42 fotoğraf
La Perle de Tahaa
Tapuamu, Face au Jardin de Corail , Tahaa

Taha'a Adası bölgesindeki La Perle de Tahaa misafirlere okyanus kıyısında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki önemli noktalar arasında Motu Piti ve Le Meridien Plajı bulunmaktadır. Bu plaj olan pansiyon Mercan Bahçeleri ve Matira Point ile aynı bölgededir.

Restoranda La Perle de Tahaa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov (Flowers)
Room
Superior Bungalov (de l'Archipel)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x