Fare Pea Iti

Tahaa
Fare Pea Iti Genel
Fare Pea Iti Genel
Fare Pea Iti Genel
Fare Pea Iti Genel
Fare Pea Iti Genel
Image More +53 fotoğraf
Fare Pea Iti
BP 128 Patio , Tahaa

Fare Pea Iti konaklamanızda Taha'a Adası bölgesinde, Tapioi Dağı ile 3,5 km (2,2 mi) ve Tahaa Mercan Bahçesi ile 10,1 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Raiatea Marina ile 0,7 mi (1,1 km) ve Bora Bora Lagoonarium ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak için La Table d’Hôtes ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Bungalov, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Bungalov, Plaj Kenarı
Room
Superior Bungalov, Plaj Kenarı
Room
Villa, Lagün Manzaralı
Room
Traditional Bungalov, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x