Penh House Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Penh House Hotel Genel
Penh House Hotel Genel
Penh House Hotel Genel
Penh House Hotel Genel
Penh House Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Penh House Hotel
34A Street 240 & 70 Street 244 Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Penh House Hotel konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Gümüş Pagoda ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nehir Kıyısı ile 0,8 km ve Kamboçya Ulusal Müzesi ile 1 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x