Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh Genel
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh Genel
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh Öne Çıkan Resim
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh Dış Mekan
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh
No.5, Street 240 Sangkat Chakto Mukh, Khan Daun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Aquarius Hotel & Urban Resort Phnom Penh misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Preah Sihanouk Bahçesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nehir Kıyısı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için SLLA ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Aquarius)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Moderate)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x