Peach Hill Resort

Güney Tayland, Karon
Peach Hill Resort Genel
Peach Hill Resort Genel
Peach Hill Resort Genel
Peach Hill Resort Genel
Peach Hill Resort Genel
Image More +76 fotoğraf
Peach Hill Resort
2 Laem Sai Road Kata Beach Güney Tayland, Karon

Peach Hill Resort Karon merkezinde, Kata Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Karon Plajı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Dino Park Mini Golf ile 0,5 km ve Kata Noi Plajı ile 2,3 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Mango Tree yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 241 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x