Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa

Güney Tayland, Karon
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa Genel
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa Genel
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa Genel
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa Genel
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa Genel
Image More +42 fotoğraf
Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa
4/1,4 Leam Sai Road Kata Beach Güney Tayland, Karon

Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa konaklamanızda Karon bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Kata Noi Plajı ile 2,4 km ve Nai Harn Plajı ile 8,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak için En Vogue Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler resort otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 143 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve 24 saat açık sağlık kulübü mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x