Peach Blossom Resort

Güney Tayland, Karon
Peach Blossom Resort Genel
Peach Blossom Resort Genel
Peach Blossom Resort Genel
Peach Blossom Resort Genel
Peach Blossom Resort Genel
Image More +66 fotoğraf
Peach Blossom Resort
23/12 Karon Rd. A. Muang Güney Tayland, Karon

Peach Blossom Resort Karon merkezinde, Karon Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Dino Park Mini Golf ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kata Plajı ile 1 km ve Kata Noi Plajı ile 2,4 km mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Blossom Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Grand Suite
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası (Grand Deluxe Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x