Passi Villas Passikudah

Pasikuda
Passi Villas Passikudah Genel
Passi Villas Passikudah Genel
Passi Villas Passikudah Öne Çıkan Resim
Passi Villas Passikudah Dış Mekan
Passi Villas Passikudah Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Passi Villas Passikudah
No.12, Beach Road, Passikudah , Pasikuda

Passi Villas Passikudah misafirlere Pasikuda bölgesinde, plajda, Pasikuda Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kalkudah Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Saint Nicholas Chenkalady Kilisesi ile 11,9 mi (19,1 km) ve Batticaloa Lagünü ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x