Minn Gee Resort Passikuda

Pasikuda
Minn Gee Resort Passikuda Öne Çıkan Resim
Minn Gee Resort Passikuda Dış Mekan
Minn Gee Resort Passikuda Dış Mekan
Minn Gee Resort Passikuda Dış Mekan
Minn Gee Resort Passikuda Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Minn Gee Resort Passikuda
13, Hotel Development Road Pasikuda , Pasikuda

Pasikuda bölgesindeki Minn Gee Resort Passikuda misafirlere deniz kıyısında, Pasikuda Plajı ve Kalkudah Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Saint Nicholas Chenkalady Kilisesi ile 12,1 mi (19,4 km) ve Batticaloa Lagünü ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Bakan
Room
Süit, Plaj Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x