Earl’s Red Passikudah

Pasikuda
Earl’s Red Passikudah Genel
Earl’s Red Passikudah Genel
Earl’s Red Passikudah Öne Çıkan Resim
Earl’s Red Passikudah Dış Mekan
Earl’s Red Passikudah Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Earl’s Red Passikudah
103, Passikudah Road , Pasikuda

Earl’s Red Passikudah misafirlere Pasikuda bölgesinde, plaj yakınında, Kalkudah Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pasikuda Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Saint Nicholas Chenkalady Kilisesi ile 11,5 mi (18,6 km) ve Batticaloa Lagünü ile 13 mi (21 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x