PARKROYAL Nay Pyi Taw

Naypyidaw
PARKROYAL Nay Pyi Taw Genel
PARKROYAL Nay Pyi Taw Genel
PARKROYAL Nay Pyi Taw Genel
PARKROYAL Nay Pyi Taw Genel
PARKROYAL Nay Pyi Taw Genel
Image More +26 fotoğraf
PARKROYAL Nay Pyi Taw
Jade Villa No. 13/14, Hotel Zone Dekhina Thiri Tsp , Naypyidaw

Naypyidaw bölgesindeki PARKROYAL Nay Pyi Taw misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Shwe Se Khone Pagoda ve Zoological Garden & Safari Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Gem Museum ile 4,8 mi (7,7 km) ve National Museum ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Taw Win Brasserie restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken sağlık kulübü veya açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Naypyidaw bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12379 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive King Room
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe King Room
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x