Horizon Lake View Resort Hotel

Naypyidaw
Horizon Lake View Resort Hotel Genel
Horizon Lake View Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Horizon Lake View Resort Hotel Dış Mekan
Horizon Lake View Resort Hotel Dış Mekan
Horizon Lake View Resort Hotel Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Horizon Lake View Resort Hotel
No:522-523, Hledan Centre Pyay Road and Hledan Road Corner , Naypyidaw

Naypyidaw bölgesindeki Horizon Lake View Resort Hotel konaklamanızda Shwe Se Khone Pagoda ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Yan Aung Myin Golf Sahası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Yanaungmyin Pagoda ile 3,3 mi (5,4 km) ve Zoological Garden & Safari Park ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 170 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Süit
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x