Royal Naypyitaw Hotel

Naypyidaw
Royal Naypyitaw Hotel Genel
Royal Naypyitaw Hotel Genel
Royal Naypyitaw Hotel Genel
Royal Naypyitaw Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Naypyitaw Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Royal Naypyitaw Hotel
No.5, Yaza Thingaha Rd Hotel Zone , Naypyidaw

Naypyidaw bölgesindeki Royal Naypyitaw Hotel konaklamanızda Shwe Se Khone Pagoda ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Yanaungmyin Pagoda ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Zoological Garden & Safari Park ile 4,1 mi (6,6 km) ve Gem Museum ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x