Park Plaza Beijing Wangfujing

Guanzhong Ovası, Pekin
Park Plaza Beijing Wangfujing Genel
Park Plaza Beijing Wangfujing Genel
Park Plaza Beijing Wangfujing Genel
Park Plaza Beijing Wangfujing Genel
Park Plaza Beijing Wangfujing Genel
Image More +40 fotoğraf
Park Plaza Beijing Wangfujing
97 Jinbao St., Dongcheng District Guanzhong Ovası, Pekin

Park Plaza Beijing Wangfujing konaklamanızda Pekin merkezinde, Wangfujing Caddesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Peking Union Tıp Okulu ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saray Müzesi ile 2,2 km ve Yasak Kent ile 2,8 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 216 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda (Plaza)
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Park Manzaralı
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x