Beijing Youlan hotel

Pekin
Beijing Youlan hotel Genel
Beijing Youlan hotel Genel
Beijing Youlan hotel Öne Çıkan Resim
Beijing Youlan hotel Dış Mekan
Beijing Youlan hotel Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Beijing Youlan hotel
No.75 Bensi Alley Dongcheng District , Pekin

Pekin (Pekin Merkezi) bölgesindeki Beijing Youlan hotel misafirlere Wangfujing Caddesi ve Peking Union Tıp Okulu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yasak Kent ile 1,9 mi (3 km) ve Alien's Street Çarşısı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

31 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x