Park Hotel Bishkek

Bişkek
Park Hotel Bishkek Genel
Park Hotel Bishkek Genel
Park Hotel Bishkek Genel
Park Hotel Bishkek Genel
Park Hotel Bishkek Genel
Image More +51 fotoğraf
Park Hotel Bishkek
Orozbekov Street 87 , Bişkek

Park Hotel Bishkek misafirlere Bişkek merkezinde, Panfilov Parkı ve Kırgız Cumhuriyeti Parlamentosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Frunzwe House-Museum ile 0,2 mi (0,2 km) ve Meşe Parkı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

L'Art, Park Hotel Bishkek misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

67 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x