Navat Hotel

Sverdlov District
Navat Hotel Genel
Navat Hotel Genel
Navat Hotel Öne Çıkan Resim
Navat Hotel Dış Mekan
Navat Hotel Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Navat Hotel
190 Str. Y. Abdrakhmanov , Sverdlov District

Bişkek bölgesindeki Navat Hotel misafirlere milli parkta, Devlet Güzel Sanatlar Müzesi ile Meşe Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tsum Center ile 0,1 mi (0,2 km) ve GUM Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda (Large)
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x