Damas International Hotel

Sverdlov District
Damas International Hotel Genel
Damas International Hotel Genel
Damas International Hotel Genel
Damas International Hotel Genel
Damas International Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Damas International Hotel
Zhumabek Street 107 , Sverdlov District

Damas International Hotel size Bişkek merkezinde, Zafer Meydanı ile 4 dakika yürüyüş ve Bişkek Merkez Camisi ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tsum Center ile 0,4 mi (0,7 km) ve Devlet Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda (Deluxe)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Presidential Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x