Parinda Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Parinda Hotel Öne Çıkan Resim
Parinda Hotel Dış Mekan
Parinda Hotel Dış Mekan
Parinda Hotel Dış Mekan
Parinda Hotel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Parinda Hotel
54 Sukhumvit Soi 4, Klongtoey Sukhumvit Orta Tayland, Bangkok

Parinda Hotel size Bangkok merkezinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khaosan Caddesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Erawan Mabedi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

MyFav Cafe, Parinda Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x