iCheck inn Residence soi 2

Orta Tayland, Bangkok
iCheck inn Residence soi 2 Genel
iCheck inn Residence soi 2 Genel
iCheck inn Residence soi 2 Öne Çıkan Resim
iCheck inn Residence soi 2 Dış Mekan
iCheck inn Residence soi 2 Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
iCheck inn Residence soi 2
71 Sukhumvit Soi 2 Klongtoey Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Sukhumvit) bölgesindeki iCheck inn Residence soi 2 Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Erawan Mabedi 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Khaosan Caddesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior
Delüks
Delüks
Deluxe
Deluxe connecting room
Room
Deluxe Corner
Room
Delüks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x