Parguera Plaza Hotel

Puerto Rico Adası, La Parguera
Parguera Plaza Hotel Genel
Parguera Plaza Hotel Genel
Parguera Plaza Hotel Genel
Parguera Plaza Hotel Genel
Parguera Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
Parguera Plaza Hotel
Street 304 Km 3.2 Puerto Rico Adası, La Parguera

Lajas bölgesindeki Parguera Plaza Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Excursiones Ecoboriken Inc. ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bioluminescent Körfezi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Porta Coeli Kilisesi ile 15,2 km (9,5 mi) ve Casa Morales Binası ile 15,2 km (9,5 mi) mesafede.

Karayip mutfağı seven misafirler için Kellys coffee & wine Bar ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x